Димитър Бербатов защити феновете, които си тръгват по-рано от стадиона: И аз съм го правил!


Димитър Бербатов защити феновете, които си тръгват по-рано от стадиона: И аз съм го правил!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2960 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов защити феновете на Арсенал, които пропуснаха края на драматичната победа в неделя. Феновете на Арсенал бяха забелязани да напускат стадион "Емирейтс" рано по време на сблъсъка си с Манчестър Юнайтед и останаха засрамени, след като пропуснаха драматичния финал.

Бербатов разбира феновете, които си тръгват по-рано

Алехандро Гарначо си помисли, че е донесъл победата за Юнайтед, но видя, че опитът му е отхвърлен заради засада. След това Деклан Райс и Габриел Жезус отбелязаха в добавеното време, за да донесат трите точки на "артилеристите".

"Мога да разбера защо феновете си тръгват рано. Това е нещо, което привържениците на Арсенал и Ман Юнайтед правят и аз самият съм го правил, когато отивам да гледам мачове. Искат да победят трафика, но понякога може да пропуснат голове след 90 минути", каза той пред Betfair.

Драмата продължи и след последния съдийски сигнал, тъй като мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изрази разочарованието си след поражението, изброявайки поредица от грешки, които смята, че съдията е допуснал. Според него голът на Гарначо е трябвало да бъде зачетен, а и се стигна до напрежение с Джейдън Санчо след изказване на Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички