Стиви Джи е готов да жертва популярността си на "Анфийлд" за победа днес


Стиви Джи е готов да жертва популярността си на "Анфийлд" за победа днес
Снимка: Getty Images

1588 0

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард заяви, че е готов да рискува популярността си сред феновете, за да победи Ливърпул. Днес следобед неговият тим гостува на "Анфийлд" в сблъсък от 16-ия кръг на Висшата лига. На този стадион бившият халф прекара 17 години.

"Нека други хора се тревожат за този шум, за мен е важно да подготвя отбора възможно най-добре и да се постарая да постигна най-добрия за Астън Вила резултат. Всички на стадиона ме познават достатъчно добре, за да знаят кой съм и защо дойдох на "Анфийлд". Връщам се в клуба, където прекарах няколко години и има няколко причини за усмивката на лицето ми", заяви легендата на мърсисайдци, цитиран от Sky Sports.

"Първата причина е, че имам много добри отношения с много хора в клуба. Прекарах страхотно време там, беше много добро приключение и аз съм местно момче. Израснах, подкрепяйки този отбор, и винаги ще го подкрепям. Но в същото време усмивката на лицето ми ще бъде от факта, че това е възможност да тествам себе си срещу добър отбор и добър треньор", каза още Джерард.

"Ще се опитам да спечеля, фокусиран съм само върху това. Ако не бъда най-популярната фигура на "Анфийлд", връщайки се с автобуса по "М6" в Бирмингам, нека така да бъде", завърши той. Ето къде можете да гледате двубоя пряко днес от 17,00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички