Гуардиола "изчетка" Джерард преди срещата им във Висшата лига


Гуардиола "изчетка" Джерард преди срещата им във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1564 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се изказа изключително ласкаво за легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който понастоящем е мениджър на Астън Вила. Стиви Джи тръгна с две победи начело на бирмингамци, а сега ще се изправи срещу шампиона на Англия.

Сити гостува на Вила тази вечер от 22.15 часа българско време, а Гуардиола не пропусна да похвали Джерард както за успешните му първи стъпки като мениджър във Висшата лига, така и за легендарната му футболна кариера с тима на Ливърпул.

"Невероятен играч! Не беше зле", шегува се Пеп. "Кариерата на Джерард говори достатъчно за него. Той беше феноменален. Какъв играч само, това мога да кажа. Фантастичен, автентична легенда на Висшата лига и разбира се - за феновете на Ливърпул", добави Гуардиола.

"Неговото начало в английския футбол беше страхотно. Радвам се, че върши добра работа", коментира треньорът на Сити. Като видиш тези две победи, разбираш каква работа е свършил и идеите, които вече налага. Определено ни предстои тежък мач и предизвикателство", каза Гуардиола.

След победата над Кристъл Палас Стивън Джерард изравни брадат рекорд начело на Астън Вила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички