Ливърпул - Астън Вила по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Ливърпул - Астън Вила по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

2033 0

Този следобед от 17,00 часа Ливърпул посреща Астън Вила в двубой от 16-ия кръг на Висшата лига. Мнозина възприемат този мач като сблъсъка между Юрген Клоп и евентуалния негов наследник на "Анфийлд" Стивън Джерард, който сега води бирмингамци.

В английското първенство мърсисайдци се намират на второ място в класирането с 34 спечелени точки, с ч по-малко от лидера Манчестър Сити. Астън Вила е на 11-а позиция, но вече създаде проблеми на няколко силни тима в Англия - Манчестър Сити и Лестър.

Под ръководството на Стивън Джерард бирмингамци записаха 3 победи в 4 мача от шампионата. "Виланите" при него загубиха само от лидера, и то не без бой. Не трябва да се забравя, че преди малко повече от година именно този тим разби "червените" със 7:2.

В двубоя на своя стадион Ливърпул няма да може да разчита на Фирмино, Елиът и Джоунс, а гостите ще са без Траоре, Бейли и Трезеге. Двубоят Ливърпул - Астън Вила ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички