Стиснаха си ръцете! Ключов играч на Манчестър Сити акостира в Саудитска Арабия


Стиснаха си ръцете! Ключов играч на Манчестър Сити акостира в Саудитска Арабия
Снимка: GettyImages

3332 0

Саудитският гранд Ал-Ахли представи официално звездата на Манчестър Сити - Рияд Марез, като свой футболист в профилите си в социалните мрежи. 

"The Athletic" предава, че мароканският национал акостира в Саудитска Арабия за сумата от 30 милиона паунда и е подписал договор с Ал-Ахли до края на сезон 2026/27. Слуховете за трансфера на футболиста започнаха с началото на летния трансферен прозорец, а трансферът му вече е факт.

Марез се превръща в третото голямо име, което акостира в саудитският тим, след като към него се присъединиха Роберто Фирмино от Ливърпул и Едуард Менди от Челси.

Мароканецът прекара 5 години на "Етихад" и веднага успя да се наложи сред стартовите 11 на Хосеп Гуардиола. Той имаше важна роля за подема на Сити в европейския футбол.

78-те попадения на Марез, както и неговите 59 асистенции в 236 мача във всички турнири с екипа на Сити, помогнаха на тима от Манчестър да спечели Висшата лига 4 пъти, както и Шампионска лига през изминалата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Феновете на Манчестър Сити искат Жоао Кансело да остане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички