Стана ясно колко ще трябва да плати Юнайтед, за да привлече голямата си цел през лятото


Стана ясно колко ще трябва да плати Юнайтед, за да привлече голямата си цел през лятото
Снимка: Getty Images

2562 0

Управата на Манчестър Юнайтед си е поставила за цел да снабди мениджъра си Ерик тен Хаг с нов нападател. На "Олд Трафорд" вече имат идея кой да е той, а сега стана ясно колко ще трябва да платят "червените дяволи" за него.

Въпросният нападател е звездата на италианския Наполи - Виктор Осимен. Ако от Юнайтед искат да се сдобият с правата на футболиста, то те ще трябва да платят сумата от 89 милиона паунда (100 милиона евро), информира ESPN.

До някаква степен това може да са добри новини за Юнайтед, тъй като много италиански издания съобщаваха, че Наполи ще иска да се раздели със своя нападател за много повече пари - сума от порядъка на 130 милиона паунда.

Осимен има още две години от договора си с Наполи, след като пристигна в клуба с трансфер за £63 милиона от Лил през 2020 година. Все още няма индикации обаче че нигериецът преговаря за удължаване на контракта си.

Юнайтед привлече Ваут Вегхорст от Бърнли като временен заместник на Кристиано Роналдо, като избра шестмесечен договор за заем вместо постоянен трансфер. Това ще позволи на Юнайтед да инвестира в по-скъп нападател през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нарекоха защитника на Юнайтед Рафаел Варан "катастрофален".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички