Мейсън Грийнууд разочарован от Манчестър Юнайтед: Поглежда към изхода на "Олд Трафорд"?


Мейсън Грийнууд разочарован от Манчестър Юнайтед: Поглежда към изхода на "Олд Трафорд"?
Снимка: Getty Images/Guliver

1886 0

Един от големите таланти на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, който в последните месеци преживя много, изглежда ще търси ново път в кариерата си.

"The Sun" информира, че английският национал обмисля да отпътува за Китай, ако бъде разкаран от английския гранд за обвиненията в сексуално насилие, които получи срещу себе си.

Всичките обвинения обаче бяха свалени в четвъртък, след като цели 12 свидетели отказаха да съдействат. Въпреки това решение на съда, ръководството на Манчестър Юнайтед обяви, че започва собствено разследване.

От информацията става ясно, че нападателят не е щастлив от решението на клуба и вече обмисля варианти за бъдещето си. След рестрикциите на борда срещу себе си през изминалата година, той е заявил пред приятели, че повече не иска да носи червената фланелка.

20-кратните шампиони на Англия го отстраниха от състава си, след като той бе обвинен в изнасилване. Грийнууд не е получил нужната от тима на сърцето си подкрепа и това го е разочаровало.

Силно настроеното срещу насилието общество в Англия, както и липсата на игрова практика дълго време, също могат да повлияят лошо на футболиста. Това са основните причини той да гледа на изток.

Ето какви бяха първите думи на Грийнууд след оттеглянето на обвиненията

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички