Сред редица напуснали: Трент посочи кой ще бъде заменен най-трудно в Ливърпул


Сред редица напуснали: Трент посочи кой ще бъде заменен най-трудно в Ливърпул
Снимка: Getty Images

8938 0

През това лято английският гранд Ливърпул се раздели с почти цялата си полузащита. Част от мърсисайдци вече не са Джордан Хендерсън и Фабиньо, които поеха към Саудитска Арабия, както и Алекс-Окслейд Чембърлейн, Наби Кейта и Джеймс Милнър, чиито договори изтекоха. Роберто Фирмино също пое към Саудитска Арабия.

На фона на тези ходове десният краен бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд изрази интересно мнение. Той посочи, че най-трудно ще бъде заменен ветеранът Джеймс Милнър, който бе и сред лидерите на тима.

"Да загубим Милнър... не можем да го заменим толкова лесно. Ще отнеме доста хора да опитат. Други трябва да се отличат. Трябва да сме сигурни, че начинът, по който той ни дърпаше напред, ще бъде заменен.

Азсъм добре осъзнат, знам, че никога няма да бъда Джеймс Милнър. Никога няма да бъда този лидер. Трябва обаче да покажа лидерските умения, които имам, те трябва да бъдат видяни и чути, за да ефективно за отбора. Трябва да продължа да опитвам да постигна нещата, които искам" - сподели Александър-Арнолд пред Daily Mail.

Очакват се още попълнения в отбора. Появиха се информации обаче, че след Кайседо Челси отнема още една цел на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички