Опрян до стената: На Клоп се наложи да се оправдава за Кайседо заради думи от 2016-а


Опрян до стената: На Клоп се наложи да се оправдава за Кайседо заради думи от 2016-а
Снимка: Guliver/GettyImages

13480 0

На мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп се наложи да отговаря за свои думи отпреди 7 години. Повод за това стана обявения от него за сигурен трансфер на Мойсес Кайседо от Брайтън при мърсисайдци.

Сделката за еквадореца, която беше потвърдена от Клоп, ще е за 110 милиона паунда и ако стане факт, ще е рекордна за Висшата лига. На германеца обаче му бяха припомнени негови думи от 2016 г., когато се изказа остро за трансфера на Пол Погба в Манчестър Юнайтед.

"Ако това е футболът, тогава не искам да работя повече в него. Други клубове харчат много и взимат топ футболисти. В противен случай искам да управлявам бизнес. Дори да имахме толкова пари, не бих го направил по този начин", каза тогава той.

Сега на Клоп му беше намекнато за лицемерие от негова страна, на което той отговори така: "Всичко се промени. Харесва ли ми? Не. Сгреших ли? Да. Ако искате да хвърляте цитати отпреди 5 години, моля. Тогава така си мислех. Сега разбирам, че съм сгрешил. Просто е. Искаме да съберем най-добрия отбор в Ливърпул".

Междувременно, се оказа, че Кайседо не иска в Ливърпул, а в Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички