Пореден обрат: "Сигурният" нов в Ливърпул - Мойсес Кайседо, сега иска в Челси


Пореден обрат: "Сигурният" нов в Ливърпул - Мойсес Кайседо, сега иска в Челси
Снимка: Getty Images

7009 0

В днешния ден (11 август) стана ясно, че Ливърпул и Брайтън са се разбрали за трансфера на Мойсес Кайседо и че еквадорският национал ще премине на "Анфийлд". Самата сделка бе потвърдена и от Юрген Клоп, но сега медията "Sky Sports" излезе с нова развръзка по случая.

Сагата с Кайседо

Според "Sky", Кайседо е мислил много през последните часове и не е напълно сигурен, че иска да заиграе на "Анфийлд". Според информацията самият Кайседо и неговият екип продължават да са в Лондон.

Припомняме, че по-рано днес бе съобщено, че Брайтън е приел оферта на стойност 110 милиона евро за Кайседо, като по този начин Ливърпул надви Челси в битката за полузащитника. Сега обаче има информации, че "сините" са помолили футболиста да изчака, тъй като готвят нова, по-добра оферта за услугите му.

Челси бе спряган за основен фаворит за подписа на 21-годишния футболист от началото на трансферното лято. Самият Кайседо впечатли с изявите си за Брайтън през изминалата кампания и се превърна в основен футболист в селекцията на италианския наставник Роберто Де Зерби. Еквадорецът помогна много на "чайките" да завършат шести в класирането във Висшата лига и да влязат в групите на втория по сила европейски турнир - Лига Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голям удар по Челси преди старта на новата кампания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички