Солскяер предупреди: Манчестър Юнайтед трябва да внимава с Грийлиш


Солскяер предупреди: Манчестър Юнайтед трябва да внимава с Грийлиш
Снимка: Gulliver/GettyImages

1111 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изтъкна, че възпитаниците му трябва да са особено предпазливи с капитана на Астън Вила Джак Грийлиш по време на срещата между двата тима утре вечер. Както е известно, Грийлиш често е спряган за трансфер на "Олд Трафорд" през лятото, но утре ще се опита да създаде максимално проблеми на "червените дяволи".

"В миналия мач те ни създадоха доста проблеми, както Грийлиш отляво, така и Ел Гази отдясно. Грийлиш вкара страхотен гол. Много се говори за него и ние трябва да внимаваме. Той привлича съперникови играчи към себе си и отваря пространства за другите. В отбора на Вила обаче няма само един добър играч, много са", коментира Солскяер на днешната си пресконференция.

Манчестър Юнайтед се намира в серия от 16 поредни мача без загуба и норвежецът се надява тя да продължи още. "Тази серия от 16 мача ни дава увереност. Но това е нещо, към което отбор като Манчестър Юнайтед трябва да се стреми. Можем да направим още много мачове без загуба, ако сме концентрирани върху важните неща", допълни Солскяер.

Астън Вила приема Манчестър Юнайтед на "Вила Парк" в четвъртък от 22:15 часа българско време. Междувременно Димитър Бербатов обяви един от настоящите играчи на "червените дяволи" за наследник на Роналдо и Меси (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички