Агентът на Даниел Джеймс проговори за бъдещето му в Манчестър Юнайтед


Агентът на Даниел Джеймс проговори за бъдещето му в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2748 0

Даниел Джеймс все още има светло бъдеще на "Олд Трафорд". Това смята неговият агент Джонатан Барнет, според когото 22-годишното крило ще бъде важна част от Манчестър Юнайтед и през следващия сезон, макар конкуренцията в отбора да се увеличава.

Джеймс, който пристигна при "червените дяволи" едва през миналото лято срещу 15 млн. паунда, вече е спряган за нов трансфер, макар и под наем. Според Барнет обаче това няма да стане. "Даниел Джеймс няма да бъде пратен под наем през следващия сезон", заяви агентът на играча.

Откакто футболът на Острова бе възобновен, Джеймс все по-рядко попада в стартовите 11 на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Футболистът често отстъпва мястото си на юношата Мейсън Грийнууд, който впечатлява с изявите си в последните мачове. Именно поради тази причина се предполага, че Джеймс може да бъде пратен под наем, за да трупа повече игрови минути.

Попитан дали има някакви шансове Джеймс да отиде под наем в друг отбор, Джонатан Барнет отсече: "Не. Той е важна част от отбора на Ман Юнайтед. Виждам го в игра за Ман Юнайтед."

И докато изявите на Даниел Джеймс на "Олд Трафорд" не са толкова убедителни, то тези на друг скорошен трансфер - Бруно Фернандеш, тотално надхвърлиха очакванията. Португалският полузащитник навярно е най-добрият играч на Юнайтед към днешна дата. А какво си е казал Бруно с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп точно преди година и дали сега можеше да играе с екипа на мърсисайдци - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички