Солскяер: Предпочитам дупка в състава пред играч, който се държи като задник


Солскяер: Предпочитам дупка в състава пред играч, който се държи като задник
Снимка: Guliver/GettyImages

1053 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че предпочита да има дупки в състава пред това, да разполага с играчи, които се държат като задници. Норвежкият специалист се раздели с някои основни футболисти преди началото на сезона като Алексис Санчес, Ромелу Лукаку и Крис Смоулинг напуснаха „Олд Трафорд“.

На техните места дойдоха Хари Магуайър, Бруно Фернандеш и Одион Игало, като и тримата впечатлиха с изявите си. Солскяер заяви колко важна за него е обстановката в съблекалнята, като не би желал да има играчи, които да натоварват с личните си драми. „Предпочитам да имам дупка в състава пред това, да разполагам с играчи, които се държат като задници. Характерът на един футболист е много важен. Ние сме отбор в отборна среда. Всеки иска играчите му да имат его и да са резки в действията си, но те трябва да се приспособят към тима. През миналата година не ми харесваха някои неща в тима – много играчи натоварваха с личните си драми. През март миналата година играчите бяха психически изморени. Футболистите започнаха да мислят негативно“, заяви Оле Гунар Солскяер пред ‘United We Stand’.

Манчестър Юнайтед очаква подновяването на Висшата лига през месец юни. „Червените дяволи“ заемат 5-тото място в класирането в Англия. А ето кой футболист на Рома попада в радара на Оле Гунар Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички