Алексис Санчес посочи какво не харесваше в треньора Жозе Моуриньо


Алексис Санчес посочи какво не харесваше в треньора Жозе Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1289 0

Нападателят Алексис Санчес, който играе под наем в Интер, сподели какво не му е харесвало в работата с Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед. Чилиецът премина на "Олд Трафорд" през януари 2018 година, но само в редки моменти с екипа на английския гранд напомняше за играча, който блестеше с екипа на Арсенал.

"Казвам нещата такива, каквито са. Това е мое мнение. Моуриньо е един от най-добрите треньори в света по отношение на това как тренира, проучва видеа, отнася се към детайлите. Но вътре в екипа имаше едно усещане - кога ще си в състава, кога - не. Понякога не играех, после играех, след това отново не играех и ти, като играч, губиш увереност в себе си. Всеки играч губи увереност, разбирате ли?", заяви Санчес, цитиран от "ВВС".

"Освен това, атмосферата, която се създаде, не беше здравословна. Понякога играех добре, можех да вкарам гол, а той ме отстранява от състава. Играя футбол от 5-годишна възраст и ако ми вземете топката. ще ме лишите от възможността да изпитвам удоволствие", допълни нападателят. А каква сума е взел само от бонуси Алексис вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички