Солскяер: Не е психологическо да загубиш в полуфиналите


Солскяер: Не е психологическо да загубиш в полуфиналите
Снимка: Getty Images/Guliver

673 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че отборът му не е заслужавал да спечели срещу Манчестър Сити в полуфиналите за Карабао Къп. "Червените дяволи" отстъпиха на градския съперник с 0:2 след попадения на Джон Стоунс и Фернандиньо. Юнайтед не успяха да отвърнат на предизвикателството и за втора поредна година отпаднаха на същия етап от същия съперник.

"Сити могат да вкарат много добри голове и да го приемеш. Но когато допуснеш две попадения от статични положения, при които трябваше да изчистим топката, то това е много разочароващо. Просто не бяхме достатъчно добри в онези моменти. Не създадохме много опасни ситуации. Те също не стигнаха до такива, но просто ни липсваше тази допълнителна доза финес в завършващата фаза, както в предишните няколко мача, които спечелихме. Когато те играят добре, трябва да си още по-добър, за да ги победиш, това е реалността. Когато те са в най-добра форма, на нас просто ни липсва нещо“, започна той.

"Но се доближаваме. Това е много по-добра версия на Манчестър Юнайтед в сравнение с миналогодишните полуфинали. Това е позитив, но не е достатъчно. Не е психологическо да загубиш в полуфиналите. Понякога се срещаш с добри отбори в полуфиналите и ние просто не дадохме достатъчно, за да победим. Изправихме се вероятно срещу най-добрия отбор в Англия в момента и за мен лично не направихме достатъчно, за да спечелим“, завърши норвежецът. А ето как коментира мача Хосеп Гуардиола. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички