Солскяер за Клоп: Опитва да влияе на съдиите с приказките за дузпите


Солскяер за Клоп: Опитва да влияе на съдиите с приказките за дузпите
Снимка: Getty Images/Guliver

1455 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира изказването на колегата си от Ливърпул Юрген Клоп за големия брой дузпи, свирени за "червените дяволи" в първенството в последните 2 години. Според норвежкия специалист колегата му се опитва с подобни изказвания да повлияе на съдиите във Висшата лига.

"Факт ли е? Вероятно да. Вероятно, това е моят отговор. Печелим повече дузпи от тях, това е факт. Аз не броя колко дузпи заработват те, но ако те искат да си губят времето, броейки фауловете срещу нашите играчи в наказателното поле... Аз нямам време за това", заяви Солскяер, цитиран от "Sky Sports".

"Не мога да говоря от името на други треньори и да казвам защо те говорят такива неща. Струва ми се, че това проработи в полуфиналите на Купата на Англия миналата година, когато Франк (Лампард, бел.ред.) се изказа за това и после не получихме чиста дузпа. Така че може би това е опит да се повлияе на съдията. Не знам със сигурност. Но не се притеснявам от това. Когато нашите играчи бъдат фаулирани в наказателното поле, това трябва да е дузпа", категоричен бе треньорът. А ето кой отбор от 5-те топлиги в Европа получи най-много дузпи през 2020-а.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички