Сити с нови три случая на коронавирус преди мача с Юнайтед


Сити с нови три случая на коронавирус преди мача с Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1274 0

Манчестър Сити обяви нови три положителни проби за COVID-19 преди сблъсъка от полуфиналите за Купата на Лигата срещу градския съперник Манчестър Юнайтед.

Вратарят Скот Карсън, полузащитникът Коул Палмър и член от персонала са тествали положително, бе потвърдено в сряда. Триото се присъедини към останалите заразени в клуба, като „гражданите“ бяха без шестима поради положителни проби при успеха над Челси с 3:1 миналия уикенд. Клубът обяви в свое изявление, че те ще бъдат под карантина в съответствие с протоколите на Лигата и британското правителство.

„Манчестър Сити потвърждава, че Скот Карсън, Коул Палмър и още един член на персонала са тествали положително за коронавирус. Те ще се подложат под карантина в съответствие с протоколите на Висшата лига и правителството на Великобритания. Всички в клуба пожелават на Скот, Коул и всички други наши колеги бързо оздравяване преди завръщането им към работа, тренировки и мачове“, се казва в клубно изявление.

Манчестър Сити се присъедини към Нюкасъл, Шефилд Юнайтед и Фулъм сред тези с бум на заразени. Висшата лига върна 40 нови случая на заразата във вторник, най-високият брой за една седмица през този сезон, след два кръга на тестване миналата седмица.

А коя звезда на Реал следят от Сити - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички