Солскяер: Манчестър Юнайтед има проблем с началото на мачовете си


Солскяер: Манчестър Юнайтед има проблем с началото на мачовете си
Снимка: Getty Images

957 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че отборът му има проблем в началото на мачовете, който трябва да бъде разрешен, след като тимът отпадна от Карабао Къп след загуба от Уест Хям с 0:1. Мануел Лансини вкара единствения гол на "Олд Трафорд" още в 9-та минута, а домакините така и не успя да се върнат в двубоя въпреки преимуществото си.

"Отново започнахме слабо мача, трябва да работим върху този проблем. След това имахме дълги периоди, в които играехме добре. Статистиката не е важна, но когато си отправил 27 удара към противниковата врата, значи момчетата са опитали да спечелят. Не създадохме чисти положения, но създадохме натиск", коментира Солскяер след поражението.

"Искахме да продължим напред, но сезонът е дълъг, предстоят ни мачове във Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп. Не мога да виня играчите", каза още норвежецът, който допълни, че неговият отбор е трябвало да получи дузпа за нарушение на Марк Ноубъл срещу Джеси Лингард. Повече за развоя на срещата четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички