"Кристиано Роналдо ще е треньор на Юнайтед до 18 месеца"


"Кристиано Роналдо ще е треньор на Юнайтед до 18 месеца"
Снимка: Getty Images

4604 0

Бившият футболист на Тотнъм и настоящ английски мениджър Тим Шерууд направи изключително любопитна прогноза за голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. Той коментира епизода, в който португалецът застана до своя наставник Оле Гунар Солскяер и започна да дава наставления на съотборниците си.

"Мисля, че е ОК това, че Роналдо е на тъчлинията и Оле трябва да го приеме. Ако го доведе в клуба си, трябва да знаеш какво води. Това е напълно различен Роналдо в сравнение с онзи, който бе на "Олд Трафорд" първия път. Той знае по какъв начин отборът има нужда от него и ако усеща, че има нужда да застане до мениджъра и да дава инструкции, то трябва да бъде оставен да го прави.

Не съм сигурен, че би правил това с Жозе Моуриньо, би било много различно с него начело, но също Роналдо трябва да бъде запитан защо усеща, че е нужно да стане и да дава инструкции поначало. Виждали сме да го прави и за националния си отбор, най-вече на европейското. Това момче 100% ще бъде мениджър.

Бих се обзаложил, че ще стане мениджър на Манчестър Юнайтед до 18 месеца. Когато и Роналдо да приключи да играе, той ще стане мениджър. Това ще бъде автоматичен избор" - заяви Шерууд. А каква договорка наруши Роналдо с Ювентус, ощетявайки клуба, когато премина в Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички