Роналдо нарушил договорка с Ювентус и ощетил клуба


Роналдо нарушил договорка с Ювентус и ощетил клуба
Снимка: Getty Images

2841 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е нарушил устна договорка, която е имал неговият агент Жорже Мендеш с Ювентус. Представителят на португалската звезда е уведомил италианския гранд, че играчът има желание да смени клубната си принадлежност. "Бианконерите" отговорили, че са готови на преговори, но сделката трябва да бъде завършена до 15 август, съобщава "Carrusel Confidential".

В Торино са предполагали, че след тази дата ще им бъде изключително трудно да намерят заместник на голмайстора си и затова са опитали да се предпазят от подобна ситуация. На 15 август в Ювентус са решили, че липсата на активност от страна на Роналдо означава, че той ще остане в клуба за още един сезон. С официални заявления по този повод излязоха и от ръководството на клуба, и треньорът Масимилиано Алегри.

Въпреки това звездата и Мендеш са работили върху трансфера му в друг клуб и на 27 август нападателят премина в Манчестър Юнайтед. Това се случи в края на летния трансферен прозорец. Ювентус в този момент е нямал план Б, затова спешно подписа с Мойзе Кийн от Евертън. А ето какво Роналдо отказа да прави в Ювентус, но го направи в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички