Юрген Клоп похвали своите футболисти след класирането в следващата фаза на Шампионска лига


Юрген Клоп похвали своите футболисти след класирането в следващата фаза на Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1354 0

Наставникът на Ливърпул - Юрген Клоп, остана доволен след като неговия тим си гарантира участие на осминафиналите в Шампионска лига, побеждавайки Аякс с 3:0 през изминалата вечер (26 октомври) в груповата фаза на турнира.

Доволният Юрген Клоп

"Изиграхме добър мач и бих искал да поздравя момчетата, които се представиха на ниво. Аякс започна чудесно срещата и ни създаде много проблеми. Бяхме принудени да се защитаваме здраво в първите 30 минути".

"Успяхме да вкараме гол, което бе страхотно. Второто полувреме бяхме мотивирани, започнахме го чудесно и оттам насетне контролирахме играта на терена", заяви германецът.

Представянето на Дарвин Нунес

"Мисля, че дори той беше изненадан за пропуска си! Дарвин направи чудесен мач не само напред, но и помагаше в защитата. Игра с голямо сърце днес, така че се надяваме, че го извадихме достатъчно рано, за да успее да си почине!", добави Клоп.

Тактическата промяна на германския специалист

"Пак променихме малко системата, просто се наложи. Мислехме, че ще има смисъл в това решение. Аякс е добър отбор и винаги изпълнен с увереност и трябва да се приспособиш. Направихме тази промяна и се радвам, за което".

"Стигнахме до елиминационната фаза и никога няма да приема това за даденост. Това е полезно за клуба, разбира се, дава тласък. Тази вечер всички се чувстваме страхотно и имаме няколко дни да се подготвим за Лийдс", каза специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички