"Случва се прекалено често": Емблематичен за Ливърпул футболист предупреди Клоп за "черна" тенденция


"Случва се прекалено често": Емблематичен за Ливърпул футболист предупреди Клоп за "черна" тенденция
Снимка: Getty Images

2429 0

Майкъл Оуен вярва, че Ливърпул трябва да се тревожи, като многократно допуска първия гол в мачове си, а това отново се случи при победата в груповата фаза на Лига Европа срещу ЛАСК Линц в четвъртък (21 септември) с 3:1.

Притеснения в Ливърпул?

"Червените" изостанаха от австрийския тим на стадион "Райфайзен" след зашеметяващ удар от далечна дистанция на Флориан Флекер. Но те се върнаха обратно, за да вкарат три гола през второто полувреме, дело на Дарвин Нунес, Луис Диас и Мохамед Салах. Оуен обаче вярва, че допускането на попадения може да се окаже проблем за Клоп и компания.

"Мисля, че той (бел. ред. Клоп) ще бъде леко притеснен. Ще погледнат внимателно и ще си помислят "защо се случи това (бел. ред. допускане на  първи гол в мачовете)? Случайно ли е?" Те трябва да преценят дали това се случва прекалено често и да се подобрят в този аспект от играта", категоричен бе Оуен, цитиран от "Trivia Football".

Преди мача срещу ЛАСК, мърсисайдци допуснаха първи във Висшата лига срещу Нюкасъл, Борнемут и Уулвърхемптън. Те направиха всичко възможно, за да спечелят и трите мача и в момента са трети в таблицата с 13 точки от пет мача.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Юрген Клоп обяви защо не пое германския национален отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички