"Разбира се"! Н'Голо Канте с огромен жокер за бъдещето си


"Разбира се"! Н'Голо Канте с огромен жокер за бъдещето си
Снимка: Getty Images

1684 0

Звездата на Челси - Н'Голо Канте, даде сериозен жокер относно спекулациите със своето име преди предстоящия летен трансферен прозорец. 

Нов договор?

Полузащитникът на лондончани индикира, че желае да продължи кариерата си на "Стамфорд Бридж", въпреки сериозния интерес към себе си от страна на други грандове като Барселона.

"Разбира се", отговаря той на въпрос дали би искал да продължи да е част от Челси пред "Football Daily". През март "ESPN" съобщи, че халфът е близо до това да поднови договора си с английския тим, но параметрите не били уточнени.

Новата история на Челси

"Това е вълнуващ проект за клуба. За съжаление, този сезон не премина по стандартите на Челси, но съм сигурен, че всеки иска да върви в правилната посока, тази на успеха и печеленето на трофеи. Надявам се, че клубът ще открие пътя отново. Ще видим къде ще съм, но се надявам, че това е посоката за развитие на клуба", допълва още той.

Лондончани започнаха нова ера в историята си с поемането ръководството на клуба от Тод Боули и Бехдад Ехбаил миналата година. Челси похарчи за трансфери рекордните над 600 млн. паунда в рамките на настоящия сезон, който обаче е катастрофален. Тимът отпадна от всички турнири, докато във Висшата лига заема незавидната 11-та позиция.

Очаква се промените да продължат с назначаването на Маурисио Почетино на треньорския пост, който от своя страна готви сериозна чистка в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички