След унижението от Ливърпул: Тен Хаг е бил бесен, както никога досега, прибегнал е до митичния "сешоар" на сър Алекс


След унижението от Ливърпул: Тен Хаг е бил бесен, както никога досега, прибегнал е до митичния "сешоар" на сър Алекс
Снимка: Getty Images

16123 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик Тен Хаг, е бил бесен след унизителната загуба със 7:0 от големия съперник Ливърпул. Британският "The Sun" пише, че нидерландецът никога не е бил толкова гневен от началото на престоя си на "Олд Трафорд". Според източник на изданието - той дори е прибегнал до прословутия "сешоар" на сър Алекс Фъргюсън. Това означава да се скараш на футболист в съблекалнята, като буквално крещиш на сантиметри от неговото лице почти всички думи, които ти дойдат наум.

Тен Хаг си присвои "сешоара" на сър Алекс

Нито един играч не беше не е бил пощаден от конското на Тен Хаг, което продължило няколко минути. "Той беше побеснял. След мача той се насочи направо в тунела и веднага щом играчите влязоха в съблекалнята, той ги "разкъса". Със сигурност може да се определи, че е стигнал до прословутия "сешоар" . Той обясни, че може да приеме поражението, но начинът, по който са се представили, е непрофесионален", споделя източник на изданието.

"Нито един играч не бе именно критикуван. Но Тен Хаг каза, че всички, включително и той, сега трябва да се поучат от това и да направят много по-добре.

Бруно Фернандеш остава капитан на Манчестър Юнайтед

Въпреки широко разпространената критика през последните 12 часа, The Sun твърди, че няма планове за отнемане на капитанската лента на Бруно Фернандеш.

Португалската звезда беше видян по време на двубоя да жестикулира защо не е изваден от игра при резултат 6:0.  Много фенове на Юнайтед също бяха недоволни от нивото му на представяне, като той също беше критикуван, че привидно е бутал помощник-рефера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички