Легенда на Юнайтед за звезда на тима: Ужасен, позорно поведение срещу Ливърпул!


Легенда на Юнайтед за звезда на тима: Ужасен, позорно поведение срещу Ливърпул!
Снимка: GettyImages

2193 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил, който понастоящем е експерт на "Sky Sports", разкритикува мощно полузащитника на тима Бруно Фернандеш. Според него той е играл зле и поведението му е било срамно по време на загубата с 0:7 от Ливърпул във Висшата лига.

Португалецът пропусна страхотен момент през първото полувреме, а след почивката сякаш се скри на терена. Той се "отличи" със симулация и с желанието си да бъде заменен. Бруно стори тези неща с капитанската лента на ръката, което възмути Невил.

"Бруно Фернандеш стои в централния кръг и пита с вдигнати ръце: "Защо не ме сменят?". Сериозно?! Мисля, че на моменти поведението му през второто полувреме беше срамно.

Играта през второто полувреме беше абсолютен срам. Ще започна с капитана, защото ти си капитан на футболен клуб. Понякога Бруно Фернандеш може да вбеси с това, което е, но беше ужасен през второто полувреме.

Останалите не се изявиха. Цялата четворка защитници действаше срамно. Това не може да бъде норма. Необходимо е това да остане нещо, което никога повече да не видим", допълва британецът. Ето кой друг футболист на Юнайтед отнесе солидна критика след резила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички