Без картон: Фернандеш изрита Трент, а след това избута съдията (ВИДЕО)


Без картон: Фернандеш изрита Трент, а след това избута съдията (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3231 0

Манчестър Юнайтед записа един от най-срамните резултати в историята си. "Червените дяволи" загубиха от кръвния враг Ливърпул в дербито на кръга от Висшата лига, играно на "Анфийлд". Резултатът бе исторически - 7:0 за мърсисайдци.

През първото полувреме падна само едно попадение, дело на Коди Гакпо, но през втората част головете не спряха да валят. Гакпо добави още един, с по два се отличиха Дарвин Нунес и Мохамед Салах, а влезлият като резерва Роберто Фирмино добави още едно.

Футболистите на Юнайтед бяха неузнаваеми и логично приеха поражението много тежко. Един от най-критикуваните пък бе Бруно Фернандеш, който дори бе яростно нападнат от легендата на клуба Гари Невил.

Фернандеш се замеси и в други ситуация от срещата, на която не се обърна толкова внимание. Тя дойде в 81-вата минута, когато резултатът все още бе "едва" 5:0 в полза на домакините.

Тогава португалският полузащитник и лидер на Юнайтед си позволи да изрита Трент Александър-Арнолд, макар и да не осъществи толкова "добър" контакт с крака му. Впоследствие Фернандеш дори изблъска с ръка страничния рефер.

Той не получи дори и картон в ситуацията, като предстои да разберем дали все пак ще бъде наказан. Можете да видите ситуациите чрез видеото по-долу в материала. Вижте и каква бе причината Гари Невил да избухне и да определи поведението на Фернандеш като позорно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички