След триумфа над Тотнъм: Ралф Рангник отличи звезда на Манчестър Юнайтед


След триумфа над Тотнъм: Ралф Рангник отличи звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1804 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник отличи звездата на "дяволите" Джейдън Санчо след победата с 3:2 над Тотнъм във Висшата лига. Кристиано Роналдо отбеляза хеттрик за победата, но Рангник отдаде заслуженото на Санчо, който започна трудно престоя си на "Олд Трафорд", ала вече напомня на играта си от Борусия Дортмунд.

Санчо пристигна на „Олд Трафорд“ от Борусия за сумата от 73 млн. паунда през юли след продължително преследване от Юнайтед, но така и не успя да демонстрира това, на което е способен под ръководството на бившия наставник Оле Гунар Солскяер.

Английският нападател, който не бе вкарвал гол от ноември насам, редовно попада сред титулярите на Рангник, който пое юздите на „Олд Трафорд“ след като Солскяер бе уволнен в същия месец. 21-годишният футболист изигра още един силен мач при успеха над Тотнъм в събота вечер, давайки асистенция за втория гол на Кристиано Роналдо.

РАЛФ РАНГНИК ГУБИ ТЪРПЕНИЕ С КРИСТИАНО РОНАЛДО

Рангник сподели, че е развълнуван от завръщането на Санчо в най-добра форма. „Те платиха доста пари за него в опит да го привлекат от Борусия Дортмунд и когато платиш това количество средства за трансферна сума за играч, той трябва да се представя на това ниво. В края на деня, всички са човешки същества."

"Фактът, че той струва много пари, не означава, че той ще играе непременно на нивото, на което трябва да играе, от самото начало. Той ми каза, че за него, разбира се, е проблем да се адаптира към интензитета на Лигата, към физическите изисквания на първенството. Сега вече Джейдън е свикнал с това. Щастлив съм да го видя на това ниво в момента“, каза германецът.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД МИСЛИ ЗА РАЗДЯЛА С РОНАЛДО?

Рангник добави, че крилото „се приближава сега до този Джейдън Санчо, който познавам от Германия“, казвайки още, че „в края става въпрос за самочувствие“. „Когато дойдох тук беше ясно, че трябва да опитаме всичко, за да му помогнем да извлече максимума от себе си“, допълни временният мениджър на „червените дяволи“. Независимо от успеха срещу Тотнъм, Юнайтед са изправени пред трудна задача да се класират за топ 4, което ще им гарантира място в Шампионска лига догодина. Те са на една точка зад четвъртия Арсенал, който обаче три мача по-малко.

Сега за Манчестър Юнайтед предстои тежък сблъсък срещу Атлетико Мадрид, преди който двама играчи на "дяволите" са положителни за COVID-19 (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички