Ралф Рангник започва да губи търпение със звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо


Ралф Рангник започва да губи търпение със звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

3339 0

Търпението на Ралф Рангник към Кристиано Роналдо е "изчерпано", а временният старши треньор на Манчестър Юнайтед се съмнява, че португалската суперзвезда е способна да бъде водеща фигура през следващия сезон.

CR7 отбеляза само един гол в последните си десет мача, пропускайки много изгодни ситуации, а "Manchester Evening News" съобщава, че Рангник имал "големи резерви" относно способността на 37-годишния Роналдо да води нападението на "червените дяволи".

Макар че португалецът до голяма степен беше причината Юнайтед да достигне до елиминационната фаза в Шампионска лига, пише изданието, той е вкарал само девет гола във Висшата лига. При сегашния темп на отбелязване, Роналдо ще завърши сезона с 13 попадения в първенството, което ще бъде най-ниската му успеваемост от сезон 2005/06 насам!

Рангник, който от есента ще започне да изпълнява консултантска роля в клуба, е на мнение, че Манчестър трябва да привлече поне един нов млад и талантлив нападател, който да замени Кристиано и другия ветеран - Единсон Кавани (35 години).

Наскоро пък се появиха твърдения, че Роналдо е поискал от Ралф Рангник да смени схемата на игра, за да бъде по-полезен на терена, но немецът не се е съгласил (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички