Легендарно! Том Брейди няма да спира - думите на Кристиано Роналдо, предизвикали го да размисли (ВИДЕО)


Легендарно! Том Брейди няма да спира - думите на Кристиано Роналдо, предизвикали го да размисли (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2097 0

Считаният от мнозина за най-великия играч в историята на американския футбол - Том Брейди, сензационно реши да не спира с професионалния спорт, въпреки че преди по-малко от два месеца заяви, че прекратява легендарната си кариера, в която е печелил седем пъти Супербоул.

Това се случва само дни след срещата му на "Олд Трафорд" с друга голяма спортна легенда - Кристиано Роналдо, който също впечатлява с дълголетие в професионалния спорт. Мнозина са уверени, че именно португалецът е оказал ключово влияние за това.

Двамата се видяха преди и след мача срещу Тотнъм от Висшата лига, в който 37-годишният Кристиано се отличи с хеттрик. След срещата подари своята фланелка на сина на Брейди и му зададе много любопитен въпрос: "Ти си свършен, нали така?".

Разбира се, със сигурност тези думи не са единствената (нито пък главната) причина за решението на Том, но усилено се разпространява информацията, че те са прозвучали като предизвикателство, което допълнително мотивирало Брейди (можете да ги видите и чуете по-долу на видеото в материала).

Самият той не бе отговорил по никакъв начин на думите на португалеца и просто се усмихна. Ето какво заяви легендата в американския футбол по повод завръщането си:

"През тези два изминали месеца осъзнах, че моето място все още е на терена, а не на трибуните. Това време ще дойде. Но не е сега.

Обичам съотборниците си, обичам моето подкрепящо ме семейство. Без тях, нищо от това нямаше да бъде възможно.

Завръщам се за моя 23-и сезон в Тампа. Имаме недовършена работа" - написа Том Брейди в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички