Манчестър Юнайтед вече мисли за живота след Кристиано Роналдо


Манчестър Юнайтед вече мисли за живота след Кристиано Роналдо
Снимка: GettyImages

1592 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо ще взима решение в близките дни за неговото бъдеще и къде ще продължи футболния му път. В последните няколко седмици се твърди все повече и повече, че португалският футболист ще напусне „Олд Трафорд“ след колебливия сезон, който прави за неговите стандарти във Висшата лига.

37-годишният футболист има 15 гола в 30 мача за „червените дяволи“ през този сезон, в който се завърна обратно в северозападна Англия след сделка с Ювентус.

Нападателят пропусна градското дерби срещу Манчестър Сити през уикенда поради травма, а договорът му е до 2023-а година. Роналдо обаче е разочарован от проекта, който завари в Манчестър и вече сериозно обмисля напускане през лятото, твърди ESPN.

Изданието дори стига дотам, че играчът вече има готов избор за следваща дестинация в своята кариера, но не се посочва име на следващия му клуб. Временният мениджър на отбора Ралф Рангник също е склонен да пусне Роналдо, като за целта иска той да бъде заменен с млад и надъхан нападател, който да бъде развит от треньорите на Ман Юнайтед.

Все още не е сигурно, че Кристиано ще вземе участие в съботния мач на отбора срещу Тотнъм Хотспър от Премиър лийг. А кой е заместникът на Кристиано, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички