Преди мача с Атлети в Шампионска лига: Паника в Манчестър - две звезди на Юнайтед с COVID


Преди мача с Атлети в Шампионска лига: Паника в Манчестър - две звезди на Юнайтед с COVID
Снимка: Getty Images

2198 0

В Манчестър Юнайтед са на тръни, след като две от звездите на отбора са с положителни проби за коронавирус. Както е известно, "червените дяволи" излизат в много важен и труден мач-реванш от осминафиналите в Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид.

Първата среща завърши при равенство 1:1, след като Юнайтед като по чудо не загуби. Реваншът сега е във вторник, 15-и март, от 22:00 часа българско време и ще се състои на "Олд Трафорд". Аут от него поради въпросните положителни проби са Бруно Фернандеш и Люк Шоу.

Фернандеш бе аут и при победата с 3:2 над Тотнъм, като съобщената причина бе болест. Ралф Рангник тогава сподели, че ще трябва да почака, преди да знае дали португалецът ще е на линия за Атлетико. Бруно има 9 гола и 14 асистенции във всички турнири през този сезон и липсата му със сигурност не е добра новина за Рангник.

Шоу също трудно би успял да е готов за мача. "Да се надяваме, че Люк Шоу ще се завърне към тренировките в понеделник, а за Бруно трябва да изчакаме и да видим във вторник. Това вероятно ще бъде състезание, решено в самия край - между него и коронавируса" - сподели Рангник.

Ще се разчита много на Пол Погба, въпреки че той почти със сигурност ще се раздели с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички