След равенството с Кристъл Палас: Клоп с абсурдно за Ливърпул оправдание


След равенството с Кристъл Палас: Клоп с абсурдно за Ливърпул оправдание
Снимка: Getty Images

1886 0

Английският гранд Ливърпул продължава с незадоволителните резултати, след като завърши при равен резултат 1:1 с Кристъл Палас. Това оставя мърсисайдци на шест точки от топ 4 (с мач по-малко) във Висшата лига.

След срещата мениджърът на шесткратния европейски клубен шампион използва нелепо оправдание за клуб от ранга на Ливърпул. Клоп определи многото мачове през седмицата като това, което е направило разликата между мърсисайдци и "орлите".

"Ако имаш три мача в седмицата или два - то тогава е голяма разликата" - бяха точните му думи, които направиха впечатление на привържениците.

"Продължаваме. Виждам във вашите очи и в тези на футболистите, че изглежда сякаш загубихме мача. Не го загубихме. Не можем да страдаме заради това, което представлява нашата история. Това наистина би било шега.

Това няма да е сезонът, в който книгите за история ще бъде написан и към който хората ще искат да гледат отново и отново. Няма да има големи филми за него, но трябва да минем през него и ще го сторим. Трябва да продължаваме. Това ще сторим" - сподели още Клоп.

Още преди равенството с Кристъл Палас пък се появи информация, че Ливърпул се цели в голяма звезда на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички