"Ще преобрази отбора"! Бивш играч на Ливърпул посъветва Юрген Клоп да привлече Деклан Райс


"Ще преобрази отбора"! Бивш играч на Ливърпул посъветва Юрген Клоп да привлече Деклан Райс
Снимка: Getty Images

3687 0

Бившият полузащитник на Ливърпул - Дитмар Хаман, е поредният, посъветвал Юрген Клоп и "червените" да привлекат възможно най-скоро един от най-добрите полузащитници в английския елит в момента Деклан Райс.

Германецът смята, че халфът на Уест Хям ще преобрази тима на мърсисайдци. Клубът така и не съумя да се подсили в средата пред зимния трансферен прозорец. Това се смята и че ще бъде първата задача пред Клоп за лятото. Като една от първите опции за това се явява именно Райс. Друга такава е Джуд Белингам, който обаче ще струва значително повече.

"Ако погледнем в центъра и всички играчи, с които разполагат на тази позиция, кого бихте запазили за следващия сезон или поне кого бихте искали да оставите? Казвам го, защото, не съм сигурен, че някой би проявил интерес към тези, които имат оставащ договор. Гледайки, имаме един Байчетич, който се справя добре. Млад е и определено трябва да се запази", коментира Хаман пред "talkSPORT" и продължи.

"Харви Елиът и Къртис Джонус не прогресират. На Тиаго никога не съм бил фен. Не смятам, че в Ливърпул има достатъчно качество, за да предразположи Тиаго в момента. Фабиньо не е същият, Милнър е към края на кариерата си. Беше страхотен играч. Остават Кейта и Окслейд-Чембърлейн, които разочароват, откакто дойдоха.

В такъв случай, най-вероятно се нуждаеш от трима или четирима полузащитници. Това означава много пари. Мисля, че това, от което се нуждаят, е халф, който умее да задържа топката. Смятам, че ако се сдобият с такъв през лятото, трябва да гледат за Деклан Райс. Той е играч, който може напълно да преобрази отбора", допълни още той.

Ето кое друго познато име препоръча Райс на мърсисайдци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички