Тиери Анри: Клоп да остане, но някои титуляри на Ливърпул трябва да си тръгнат!


Тиери Анри: Клоп да остане, но някои титуляри на Ливърпул трябва да си тръгнат!
Снимка: Getty Images

1731 0

Легендата на Арсенал и Франция Тиери Анри коментира текущото състояние на Ливърпул. Преди дни мърсисайдци загубиха с 2:5 първия осминафинал в Шампионска лига срещу Реал Мадрид, а заради неубедителното си представяне във Висшата лига са класирани на осмо място.

Според бившия нападател проблемът не е в мениджъра Юрген Клоп и той трябва да запази поста си. Някои от играчите, на които той разчита, обаче трябва да си тръгнат от тима, смята Анри.

"Не мога да разбера какво става с този отбор. Те допускат твърде много голове. Видяхме го срещу Брентфорд и Уулвърхемптън, видяхме го и срещу Реал Мадрид. Те водеха с 2:0, но не удържаха предимството си, а пуснаха пет гола", коментира французинът за "CBS Sports".

"Не мисля, че трябва да сменят треньора. Клоп трябва остане в Ливърпул, но някои играчи трябва да си тръгнат веднага. Няколко играчи от стартовия състав на Ливърпул вече не отговарят на нивото на този отбор. Имат нужда от реконструкция. Ерата на сегашния Ливърпул приключи", допълни Анри. А ето как Ливърпул може да определи шампиона на Англия този сезон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички