Юрген Клоп увековечи Мохамед Салах в историята на Ливърпул


Юрген Клоп увековечи Мохамед Салах в историята на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2272 0

Дългогодишният мениджър на Ливърпул - Юрген Клоп, направи интересно изказване по адрес на голямата звезда на клуба Мохамед Салах преди поредния двубой на мърсисайдците.

Възпитаниците на германския специалист днес ще се изправят срещу Кристъл Палас, а именно Клоп оцени египтянинът като легенда на клуба от "Анфийлд" преди двубоя.

"Салах е легенда на Ливърпул. Започваш да осъзнаваш величието на такива играчи в момента, когато те вече не са в отбора. Вече видяхме неговото величие. Салах има огромен принос в историята на Ливърпул“, категоричен бе 55-годишният специалист.

Главозамайващите успехи на Салах с Ливърпул

30-годишният Салах акостира на "Анфийлд" по времето на Клоп и по точно през 2017 г. До този момент той стигна петата позиция във вечната ранглиста на голмайсторите в историята на Ливърпул.

За отбора той записа 288 двубоя, в които се отчете със 175 гола и 72 асистенции. Той спечели с Ливърпул Висшата лига, Шампионска лига, в която междувременно загуби и два финала, Световното клубно първенство и Суперкупата на Европа, както и тази на Англия плюс ФА Къп и Купата на Лигата.

Вижте какво предложение за трансфер отправиха към Юрген Клоп!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички