След поредната загуба на Евертън - Франк Лампард отговори дали го е страх от уволнение


След поредната загуба на Евертън - Франк Лампард отговори дали го е страх от уволнение
Снимка: Getty Images

1188 0

Старши треньорът на Евертън - Франк Лампард, вярва, че може да върне своя тим в правия път, въпреки тежката загуба във вторник вечер (3 януари).

"Карамелите" бяха разгромени от гостуващия Брайтън с 4:1 в среща от 19-ия кръг на Висшата лига, а мнозина фенове на "Гудисън Парк" поискаха оставката на легендарния халф на Челси. Тимът е на 16-то място в таблицата с актив от едва 15 точки след 18 изиграни мача. Последният Саутхемптън има 12 пункта!

Запитан дали се притеснява за бъдещето си, Лампард отговори: "И преди сме били в такава ситуация, откакто съм тук, така че не става въпрос за страх. Просто трябва да работим. Не мога да контролирам мненията или решенията на хората. Когато си в тази част на класирането - такива неща се случват".

"След като загубиш по този начин... абсолютно разбирам реакцията на феновете. Напълно уверен съм в себе си и ще продължа да работя, за да обърна развоя на нещата. Не можеш да печелиш всяка седмица, но трябва да работиш непрестанно. Аз съм треньор във Висшата лига и знам, че където и да съм, напрежение винаги ще има. Не мога да предвидя бъдещето. Единствено трябва да се опитаме да печелим мачовете", допълни още Франк Лампард. Неговият договор с клуба изтича на 30 юни 2024 година, а за Евертън сега предстои сблъсък с Манчестър Юнайтед от 1/32-финалите за ФА Къп (6 януари, 22:00 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След 0:0 с Нюкасъл - Микел Артета се ядоса и поиска 2 дузпи за Арсенал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички