Емоционалният Франк Лампард: Мислех, че ще се разплача или ще изляза извън тялото си


Емоционалният Франк Лампард: Мислех, че ще се разплача или ще изляза извън тялото си
Снимка: Getty Images

2691 0

Датата 19 май 2022 година ще остане завинаги в спомените на феновете на Евертън, след като "карамелите" успяха да си осигурят на 100% оставане в Елита на Англия след драматичен домакински обрат от 0:2 до 3:2 срещу Кристъл Палас.

Старши треньорът Франк Лампард пък обяви случилото се на "Гудисън Парк" за един от най-добрите моменти в неговия футболен живот: 

"Това беше един от най-великите моменти в моя футболен живот и кариера. Бях голям късметлия, че изживях страхотни мигове, особено в Челси като играч и треньор. Но когато усетиш емоциите и отчаянието, които едно потенциално изпадане ти носи, тогава става различно", започна коментара си Лампард пред "BBC Sport".

"Този клуб е специален и аз съм горд, че съм мениджър на Евертън. В края на мача мислех, че ще се разплача или ще изляза извън тялото си. Празненствата ни бяха заслужени. Нашите фенове бяха повече от 12-и играч. Играчите също заслужават поздравления за представянето си, особено след ужасяващото първо полувреме".

В края на своята пресконференция, Франк Лампард не пропусна да изкаже своите благодарности към ръководството на клуба, към феновете и към своя щаб. Победата срещу Кристъл Палас гарантира на Евертън 69-и пореден сезон в английската Висша лига!

*Още новини за английски футбол четете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички