"Трябва да бъдем честни" - Ерик тен Хаг с откровен коментар след Манчестър Юнайтед 3:0 Борнемут


"Трябва да бъдем честни" - Ерик тен Хаг с откровен коментар след Манчестър Юнайтед 3:0 Борнемут
Снимка: Getty Images

2018 0

Във вечерта на 3 януари Манчестър Юнайтед продължи с доброто си представяне на домашна сцена и победи Борнемут с 3:0 в среща от 19-ия кръг. По този начин тимът на Ерик тен Хаг събра актив от 35 точки и се изкачи до четвъртото място във Висшата лига.

"Доволен съм от резултата, но днес не изиграхме най-добрия си мач. Трябва да бъдем честни - не играхме много умно като отбор", заяви треньорът на "червените дяволи" след успеха и поясни какво има предвид:

"Вкарахме хубави голове, но имаше моменти, в които извадихме късмет, а Де Хеа направи някои чудесни спасявания. Трябваше да действаме по-умно, при 2:0 се откриваха големи свободни пространства. Понякога просто трябва да задържаме топката и да усещаме кога да натиснем и да потърсим гола. Това е следващата стъпка!".

За Манчестър Юнайтед предстоят шампионатни сблъсъци с Манчестър Сити (14 януари) и Арсенал (22 януари), но преди това тимът ще се изправи срещу Евертън (6 януари) за ФА Къп и срещу Чарлтън (10 януари) за Купата на Лигата.

"Трябва да гледаме мач за мач. Следващият е за купа, а ние искаме да спечелим всяка една среща. Това трябва да е подходът ни. Не искаме да гледаме прекалено напред във времето. Фокусираме се само върху предстоящия мач, който ще бъде труден", завърши Ерик тен Хаг.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - След 0:0 с Нюкасъл - Микел Артета се ядоса и поиска 2 дузпи за Арсенал

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички