След 0:0 с Нюкасъл - Микел Артета се ядоса и поиска 2 дузпи за Арсенал


След 0:0 с Нюкасъл - Микел Артета се ядоса и поиска 2 дузпи за Арсенал
Снимка: Getty Images

1315 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, е убеден, че тимът му е трябвало да получи две дузпи в сблъсъка с Нюкасъл. Късно снощи (3 януари) "топчиите" и "свраките" направиха 0:0 на "Емиратс" в среща от 19-ия кръг на английската Висша лига.

"Изключително горд съм от моите футболисти и начина, по който играха и доминираха в мача. Липсваше ни точност в последната третина. Имахме много ситуации, които трябваше да завършим по по-добър начин", заяви испанецът на пресконференцията си след двубоя и допълни:

"След това дойдоха двете нарушения в наказателното поле, които скандално не бяха отсъдени. Нещата са прости - имаше две дузпи. Говоря за това, което видях - това бяха две скандално неотсъдени дузпи".

"Когато не можеш да спечелиш, хубаво е и да не загубиш. Запазихме "суха" мрежа, представихме се наистина добре. Исках да победим, но завършихме наравно. Трябваше да направим някои неща по-добре, особено в последната част от терена. Трябваше да получим и две дузпи, с които да спечелим мача", каза още Артета. За Арсенал предстои гостуване на Оксфорд за ФА Къп (9 януари), а след това е визитата на Тотнъм от 20-ия кръг (15 януари).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Трябва да бъдем честни" - Ерик тен Хаг с откровен коментар след Манчестър Юнайтед 3:0 Борнемут

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички