След като легенда на Сити преобрази Бърнли: Пеп с големи комплименти, очаква тежък мач


След като легенда на Сити преобрази Бърнли: Пеп с големи комплименти, очаква тежък мач
Снимка: Getty Images

1419 0

Манчестър Сити среща Бърнли на четвъртфиналите в най-стария футболен турнир в света - ФА Къп. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота, 18-и март, от 19:45 часа българско време. Мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола говори преди дуела.

Както е известно, наставник на Бърнли е легендата на Сити Венсан Компани. Гуардиола заля с похвали неговия отбор, като подчерта, че играе по "изключителен" начин и че го очаква скоро във Висшата лига.

Бърнли е убедителен лидер във второто ниво на футбола в страната - Чемпиъншип. Отборът има предимство от цели 13 точки пред втория Шефилд Юнайтед и изглежда много трудно да изпусне първата позиция до края.

"Много труден опонент, те правят невероятни неща на терена. Имат добър отбор и начинът, по който играят, е невероятен. Не съм изненадан от това, което правят в Чемпиъншип, много близо са до това да са във Висшата лига. Ще бъдат много труден съперник, защото играят невероятно" - заяви Гуардиола.

Още новини покрай Сити: След като "плака" за повече смени: "Чудакът" Гуардиола не обича да ги прави - заменя играчи само в 2 случая.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички