След хвалбите в началото: Клоп обясни защо не даде и секунда игра на Луис Диас срещу Бърнли


След хвалбите в началото: Клоп обясни защо не даде и секунда игра на Луис Диас срещу Бърнли
Снимка: Getty Images

10029 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че умишлено не е пуснал в игра новото попълнение на тима Луис Диас срещу Бърнли. Дошлият срещу 49 милиона паунда бивш играч на Порто впечатли с дебюта си като титуляр при успеха над Лестър, но остана неизползвана резерва срещу последния в класирането на Висшата лига.

След срещата Клоп възхвали представянето на Мане и обясни изненадващото си решение да пусне като титуляр шампиона от Купата на африканските нации и същевременно да не даде никакво игрово време на Луис Диас.

"Садио игра много, много добре. Както казах преди, не влизаше в плана да стартира мача заради това колко интензивно бе всичко. Но Диого имаше проблем и не можеше да тренира, така че стартирахме със Садио.

Луис се адаптира много добре, но това е напълно различен мач. Истинско "Добре дошъл във Висшата лига". Не искахме да опитваме, ако нямаме силна нужда от това. Заради това започнахме така, както го сторихме. Луис се трудни изключително усърдно и точно това очаквахме" - сподели Клоп. В крайна сметка последният във Висшата лига поизпоти Ливърпул, но мърсисайдци остават в битката с Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички