Рафаел Надал към звезда на Ливърпул: Невероятно, надявам се един ден да се видим


Рафаел Надал към звезда на Ливърпул: Невероятно, надявам се един ден да се видим
Снимка: Getty Images

4839 0

Атакуващият футболист на Ливърпул Садио Мане изпратил съобщение на легендата в тениса Рафаел Надал, за да го поздрави за спечелването на Australian Open, с което записа и исторически 21-ви трофей от турнир от Големия шлем - нещо невиждано до момента.

По това време Мане бе със своя Сенегал и участваше на Купата на африканските нации. Двете спортни събития съвпаднаха до голяма степен, а в своето съобщение на видео към испанския тенисист Мане споделя:

"Гледах финала на Australian Open. Ти беше невероятен. Надявам се, че и ние ще успеем да го направим утре" - споделил Садио, визирайки предстоящия му финал за Купата на африканските нации. След като той бе спечелен от Мане и компания, Надал не останал длъжен.

Големият фен на Реал Мадрид изказал възхищение към качествата на нападателя и му признал, че се надява скоро да се срещнат. "Искам да те поздравя. Невероятно е това, което постигна в Купата на африканските нации, мисля, за първи път.

Много съм щастлив за теб. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Наслади се това изумително постижение, надявам се един ден да се видим. До скоро!" - гласяло съобщението на Надал. Съвсем наскоро Рафаел Надал прогнозира, че тези 21 титли от Големия шлем няма да са му достатъчни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички