Сладкодумен Клоп размечта феновете след дебюта на Луис Диас за Ливърпул като титуляр


Сладкодумен Клоп размечта феновете след дебюта на Луис Диас за Ливърпул като титуляр
Снимка: Getty Images

3459 0

Ливърпул грабна много важен успех над Лестър в дербито от кръга в английската Висша лига, с което продължава да преследва лидера и шампион Манчестър Сити. В двубоя срещу "лисиците" като титуляр за мърсисайдци започна новото попълнение на тима Луис Диас.

След двубоя мениджърът Юрген Клоп коментира изявите на Диас и сподели много обнадеждаващи думи за всеки привърженик на Ливърпул. Германският специалист призна, че е изненадан от това колко добре е изглеждал Луис Диас при дебюта си като титуляр.

"Мен също ме изненада. Той изглеждаше точно така, както изглежда на тренировки - именно поради представянето му на заниманията решихме - защо да не опитаме? Оставихме го да играе, имаше много ситуации, но той изглеждаше натурално в много от моментите.

Това е много бързо, невероятна първа част, много впечатляващо, той бе замесен в толкова много добри футболни моменти. Много, много добро представяне" - заяви Клоп.

Все пак над всички бе Диого Жота, който се отличи с две попадения, за да донесе успеха на своя отбор. Така Ливърпул не се отказа от титлата във Висшата лига и подчини Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички