След близо година отсъствие ас на Ливърпул е пред завръщане в игра


След близо година отсъствие ас на Ливърпул е пред завръщане в игра
Снимка: Getty Images/Guliver

1096 0

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн е на път да се завърне на футболния терен след 11-месечно отсъствие заради травма. 25-годишният халф е извън игрището от април миналата година, когато скъса връзки в дясното коляно по време на двубой с Рома от Шампионска лига.

Неговото възстановяване е преминало нормално и Окслейд-Чембърлейн отскоро тренира почти наравно със съотборниците. Според Liverpool Echo, футболистът може да вземе участие в двубоя на резервния тим на Ливърпул срещу мърсисайдския конкурент Евертън в понеделник вечерта.

Решение за неговото участие ще бъде взето в последния момент. Ако не е съвсем готов да излезе на терена, Окслейд-Чембърлейн може да се появи в игра срещу резервите на Дарби Каунти в петък.

Двубоят между Евертън и Ливърпул от 29-ия кръг на Висшата лига ще се играе в неделя от 18:15 часа българско време на "Гудисън Парк". Това ще бъде мач номер 200 между двата тима за първенство. Междувременно защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън посочи кой трябва да спечели приза за най-добър футболист за годината във Висшата лига (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички