Къде да гледаме дербито Евертън-Ливърпул?


Къде да гледаме дербито Евертън-Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

1443 0

Днес ще се изиграе едно от най-горещите дербита във Висшата лига. Ливърпул гостува на градския си съперник Евертън в един от ключовите сблъсъци за титлата в Англия.

Отборът на Юрген Клоп ще има тежката задача да си върне първото място във временното класиране, след като вчера "гражданите" взеха очакван успех над Борнемут с 1:0 и изпревариха „мърсисайдци” на върха с две точки. Срещата е от 18:15 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и да гледате пряко по Diema Sport 2.

Очакванията се в редиците на домакините да се завърне халфът Андре Гомес, който получи почивка в миналия кръг срещу Кардиф. Защитникът Лейтън Бейнс е единственият сигурен, който пропуска срещата заради травма в ребрата. В Ливърпул пък отново е на линия нападателят Роберто Фирмино, който се контузи в дербито срещу Манчестър Юнайтед и пропусна успеха над Уотфорд с 5:0 в миналия кръг. Бразилецът поднови тренировки и се очаква да бъде на разположение на Юрген Клоп.

Според различни източници в английските медии, Манчестър Сити подготвя селекция за около 200 милиона паунда. Тази сума обаче е нищо в сравнение с колосалната сума, която "Пума" ще налее в клуба (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички