Робъртсън: Няма спор кой трябва да бъде избран за Футболист на годината в Англия


Робъртсън: Няма спор кой трябва да бъде избран за Футболист на годината в Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1764 0

Крайният бранител на Ливърпул Анди Робъртсън е на мнение, че неговият партньор в отбрана - Върджил ван Дайк, напълно заслужава да бъде отличен с приза Футболист на годината във Висшата лига. Робъртсън смята, че ако холандецът успее да задържи това постоянство в играта си до края на сезона, то няма причина наградата да не отиде в негово притежание.

"Ако сезонът приключи тази вечер, аз бих му я връчил лично", сподели Робъртсън след победата с 5:0 над Уотфорд, при която ван Дайк отбеляза две попадения. "Все още остават 10 мача до края на сезона и е възможно и други играчи от други отбори да се намесят, но Върджил играе на съвсем друго ниво", добави Робъртсън.

"Винаги е приятно, когато получаваш награди в края на сезона и съм сигурен, че той ще бъде въвлечен в надпреварата. Той ще бъде изключително близо, ако все пак не успее да я спечели. Той също така е изключително постоянен. Ако продължи да се представя на такова ниво, не виждам причина защо да не получи наградата", смята Робъртсън.

"Той прави живота ми по-лесен, това е сигурно. Да имам до себе си такъв играч прави всичко много по-лесно", сподели левият защитник. Междувременно един от конкурентите на мърсисайдци загуби своя голмайстор преди мача между двата отбора (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички