След 15-годишна приказка на "Анфийлд": Юноша на Ливърпул официално напусна клуба


След 15-годишна приказка на "Анфийлд": Юноша на Ливърпул официално напусна клуба
Снимка: Getty Images

13191 0

След 15 години, прекарани в Ливърпул, юношата на мърсисайдци Неко Уилямс официално напусна клуба. Защитникът финализира трансфера си в друг клуб с богата история и новак във Висшата лига - Нотингам Форест, като трансферът е на стойност 17 милиона паунда.

След като в късните часове на неделя стана ясно, че Неко Уилямс преминава медицински прегледи в Нотингам, днес от ръководството на Ливърпул официално обявиха трансфера на играча, който е част от отбора още от 2007-а.

Стартирайки от юношеския отбор под 9 години, Уилямс си прокара път към мъжкия отбор, където записа 33 мача. Най-специалният момент за него бе в мач за Карабао Къп срещу Арсенал, когато късно в добавеното време даде асистенция пред трибуната "Коп" за Дивок Ориги, който изравни за 5:5.

В Инстаграм Неко Уилямс благодари на феновете и на всички в клуба за възможността да играе за Ливърпул - и то под ръководството на Юрген Клоп. С трансфера на Уилямс се задвижи процеса по продажба на шестима играчи на Ливърпул, които да докарат 100 млн. паунда в клубната хазна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички