Клоп: Мачът с Манчестър Юнайтед не е приятелска среща


Клоп: Мачът с Манчестър Юнайтед не е приятелска среща
Снимка: Getty Images

3320 0

Ливърпул пристигна в Тайланд, където ще проведе част от предсезонната си подготовка. Същото се отнася и за вечния съпреник на мърсисайдци Манчестър Юнайтед, който също вече е в азиатската страна, а кулминацията ще бъде във вторник, когато двата тима ще премерят сили за радост на феновете.

"Много ви благодаря за топлото посрещане. Чувал съм много хубави неща за Тайланд и освен мача очаквам с нетърпение да прекарамe известно време в Банкок", заяви германският наставник при пристигането. Тимът му бе посрещнат от стотици привърженици на летището.

Германецът говори и за предстоящата контрола срещу "червените дяволи": "Обикновено мачовете са най-важното нещо за нас, но в този случай по-важни са хората. Имаме 37 играчи и трябва да ги използваме. Момчетата, които имаха мачове с националните отбори през лятото, пристигнаха малко преди да заминем. Те не могат да играят много, но ще опитаме да ги пуснем за няколко минути".

"Манчестър Юнайтед е с нов мениджър, тренирали са малко повече от нас. Не съм сигурен, но вероятно са в малко по-добра ситуация в момента. Виждаме мача като важен тест, защото е срещу Юнайтед. Ние не играем приятелски срещи", завърши специалистът. 

Вижте кой подписа с мърсисайдци!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички