В Ливърпул се гаврят с Кристиано и Манчестър Юнайтед (СНИМКА)


В Ливърпул се гаврят с Кристиано и Манчестър Юнайтед (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

4905 0

Кристиано Роналдо все още не се е явил на работата си в Манчестър Юнайтед, като перспективата да напусне отбора набира сила. Добавяйки това към проблемите, които възникват с въздушния трафик, летището в Ливърпул не губи време и се пошегува в социалните мрежи със ситуацията около португалската звезда на „червените дяволи“.

„Очаквате с нетърпение да напуснете Манчестър, но искате да пропуснете опашките? Каним Кристиано Роналдо да изпита най-бързото, най-достъпното и приятелско летище в северозападна Англия. Можем да направим връзки до Мюнхен или Лисабон с Lufthansa или да летим с Ryanair директно до Париж или Рим“, написаха от „Джон Ленън“ в Twitter.

CR7 се очакваше да се завърне към тренировките с отбора си в понеделник след триседмична ваканция, която беше предоставена на играчите. Това не се случи, а той вече трети ден поред не е на услугите на своя отбор. Загрижеността на служителите нараства с течение на времето, след като следващият петък тимът пътува за Тайланд, а после до Австралия, където има планирани срещи с Ливърпул, Мелбърн, Кристъл Палас и Астън Вила.

Според Sky Sports не е сигурно дали CR7 ще участва в турнето на английския отбор в източния край на земята.

Според същото издание пък това отсъствие на нападателя се счита като сигурен сигнал за край на втория му период като играч на Манчестър Юнайтед. А защо настоящият му клуб трябва да се отърве от него, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички