Бранител на Ливърпул преминава медицински прегледи в английски клуб с богата история


Бранител на Ливърпул преминава медицински прегледи в английски клуб с богата история
Снимка: Getty Images

2619 0

Крайният бранител на Ливърпул Неко Уилямс ще напусне клуба в посока Нотингам Форест. Десният бек преминава медицински прегледи в новака във Висшата лига, който успя да си спечели промоция от Чемпиъншип през миналия сезон.

Неко Уилямс игра твърде рядко за Ливърпул през миналата кампания, тъй като споделя един пост с неизменния титуляр Трент Александър-Арнолд. Освен това "червените" привлякоха през това лято и Калвин Рамзи, с което конкуренцията на десния пост става още по-ожесточена.

За да играе по-регулярно, Неко Уилямс е взел решение да напусне Ливърпул. Той ще бъде продаден на двукратния носител на Купата на европейските шампиони (КЕШ) за сума от порядъка на 17 милиона паунда.

По-рано Нотингам Форест обяви привличането и на левия бек на Байерн Мюнхен и бивш младежки национал на Англия до 21 г. Омар Ричардс. 24-годишният краен защитник преминава в Англия година след като пристигна в редиците на германския колос от Рединг, като бранителят подписа четиригодишен контракт на „Сити Граунд“.

Неко Уилямс е един от шестимата в Ливърпул, които ще бъдат продадени на обща стойност 100 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички